Resultatløst søk etter Tom Halvorsen

Heller ikke i dag fant et dykkerteam fra Stavanger brannvesen og politiet spor etter den savnede Tom Halvorsen (18). Men etterforskningen fortsetter med uforminsket kraft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nye søk etter Tom Halvorsen

- Halvannen times søk ved innseilingen til Tananger mandag ettermiddag endte resultatløst, opplyser politiavdelingssjef Olaus Østebø ved Stavanger politikammer.

Også i går kveld lette dykkere i to timer i det samme området, etter at det var kommet inn et tips som man ønsket å sjekke ganske umiddelbart.

Forsvinningsgåten har topp prioritet hos politiet, og publikums engasjement er stort. I løpet av mandag kom det inn anslagvis 40 nye tips, slik at antallet tips nå ligger rundt 150. Tipsene dreier seg om mange ulike forhold, men mange gjelder biler og smellet som ble hørt.

En hvit eller lys bil som sto parkert på en busslomme ved Fina bensinstasjon er veldig aktuell, og politiet ønsker å komme i kontakt med noen som kan identifisere den, opplyser Østebø. Det kan kanskje også være snakk om to lyse biler som har vært sett i området i det aktuelle tidsrommet da ungdommen forsvant.

Det er utlovet dusør på 75.000 kroner til den som kan gi avgjørende opplysninger i forsvinningssaken. Pengene ble i helgen stilt til rådighet av næringsliv og enkeltpersoner i Tananger.

(NTB)