Rett etter at kvinnen kom seg ut, dundret godstoget inn i bilen

Godstog kjørte inn i bil i Moss.

KØ: Han gjør sitt ytterste for å stoppe toget etter at bommen gikk ned mens han sto i kø. Dette ble resultatet. Video: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et godstog kjørte torsdag ettermiddag inn i en personbil som sto på planovergang i sentrum av Moss. Føreren gikk ut av bilen da bommene gikk ned og er uskadd.

Både Østfoldbanen og veien over planovergangen ble sperret som følge av påkjørselen som politiet meldte om i 15.45-tiden.

Operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt sier til Moss Avis at godstoget skjøv bilen rundt 50 meter bortover toglinjen ved nordre planovergang i byen.

INGEN SKADD: Bilen ble dratt 50 meter bortover skinnene i en ulykke mellom et godstog og en bil på nordre planovergang i Moss sentrum torsdag. Foto: Trine Urstad / Moss Avis / NTB scanpix
INGEN SKADD: Bilen ble dratt 50 meter bortover skinnene i en ulykke mellom et godstog og en bil på nordre planovergang i Moss sentrum torsdag. Foto: Trine Urstad / Moss Avis / NTB scanpix Vis mer

- Vi har full prioritet på å få fjernet bilen og få Østfoldbanen i gang igjen, men fram til da vil det bli kaotisk i trafikken, sier Samuelsen.

Ingen kom til skade i påkjørselen, som skyldes uaktsomhet fra den kvinnelige bilføreren.

- Hun ble stående på selve toglinjen i kø da bommene gikk ned. Hun kom seg heldigvis ut, men det er helt forbudt å stå i kø på en overgang, sier operasjonslederen.

Kvinnen, som er i 50-årene og kommer fra Rygge, vil miste førerkortet, opplyser politiet.

Torsdag ettermiddag pågikk arbeidet for fullt med å få fjernet bilen, som er totalvrak etter sammenstøtet med godstoget. Politiet antyder at ryddingen vil ta noe tid.

FJERNET: Det var mye jobb med å fjerne bilen.
Foto: Trine Urstad / Moss Avis / NTB scanpix
FJERNET: Det var mye jobb med å fjerne bilen. Foto: Trine Urstad / Moss Avis / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer