Rett i strupen på Vedum

Sylvi Listhaug rydder ut av statsrådskontoret og gjør seg klar for opposisjon. Hun mener Trygve Slagsvold Vedum bør grue seg.

FEMTE GANG: Sylvi Listhaug pakker ned statsrådkontoret i Olje- og energidepartementet. Det er femte gangen hun forlater en ministerpost i løpet av Fremskrittspartiets 75 måneder i regjering. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FEMTE GANG: Sylvi Listhaug pakker ned statsrådkontoret i Olje- og energidepartementet. Det er femte gangen hun forlater en ministerpost i løpet av Fremskrittspartiets 75 måneder i regjering. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Senterpartiet har gjort store innhogg i velgermassen til Frp. Det vil Listhaug ha slutt på:

- Nå kommer originalen tilbake, og som vi vet er originalen alltid bedre enn kopien. Jeg gleder meg til å ta kampen opp med Senterpartiet, som lenge har forsøkt å være en dårlig kopi av Frp i skatte- og avgiftspolitikken.

– Men Senterpartiet skal samarbeide med Arbeiderpartiet, og potensielt også SV, MDG og Rødt. De vil bare ha valget mellom å øke avgiftene mye eller veldig mye, sier Sylvi Listhaug.

Gjenkjennelig Frp

Etter 11 år i byråd og regjering skal hun for første gang i sitt politiske liv sitte i opposisjon.

- Nå har vi en kjempemulighet til å bygge opp igjen partiet og få opp entusiasmen ute i organisasjonen vår, sier Frp-nestlederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer