Rett Venstre mot Frp

STJØRDAL (Dagbladet): Venstres Aud Folkestad fra Stranda mener at Frp's nestleder Siv Jensen mangler respekt for lokalpolitikerne. Etter NRKs folkemøte i Stjørdal kino i går kveld fortsatte den friske debatten mellom de to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siv Jensen har besøkt Stranda på Sunnmøre, der politikerne har bygd kulturhus. Er det et monument over seg selv de har bygd?

- Dette kulturhuset har vi kjempet for i femti år. Vi betrakter det som en grunnleggende investering i framtida, sa Aud Folkestad til Dagbladet da TV-debatten var slutt.

I TV-programmet fortalte Folkestad, som er Venstres fylkesleder, om Frp-Jensens besøk på Stranda, og påsto at Jensen har sjikanert lokalpolitikerne.

- Jeg er vant til at det blir brukt harde skyts mot Fremskrittspartiet. Jeg sjikanerer ikke lokalpolitikere. Jeg har dyp respekt for dem, men poenget er at vi mener at midlene blir brukt feil og at det er andre ting som skal prioriteres, sa Siv Jensen til Dagbladet etter at hun havnet i en ny ordveksling med Venstre-kvinnen.

Yppet seg

- Vår jobb som politikere er å legge forholdene til rette slik at innbyggerne har det bra, og det synes jeg vi aldri må miste av syne, enten vi sitter på Stortinget eller i komunestyrene, fortsatte Siv Jensen.

- Ble du overrasket over at en lokalpolitiker yppet seg slik i debatten mot deg, en erfaren rikspolitiker?

- Det synes jeg er helt greit. Mange er enige med meg i at man har gjort mange ufornuftige ting, sa Siv Jensen om lokalpolitikernes prioriteringer i Stranda.

<B>ANGREP FRP: Venstres lokalpolitiker Aud Folkestad ble sint på Frps Siv Jensen under TV-debatten i Stjørdal Kino.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer