Rette Aker for smed

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nordre Fagerborg Pressetjeneste og Stay Behind-avdeling (NFPOSBA) er tilbake på faks og papir etter en meget stille påske der det ikke skjedde noe vi fant grunn til å skrive hjem om fra inn- eller utland.

To var i Thailand der de drakk seg sveiseblinde. De så ingen grunn til å melde hjem om det som skjedde av opptøyer. Den ene forsøkte å fotografere tre trøndere som svømte i havet og sende hjem saken «Bader i revolusjonens aftensol», men alle skjønner at vi ikke kunne bringe dette ut til våre kjernelesere. Påsken er som kjent avisfri slik den eldre garde kjente den, mens dommedagsverden lever sitt eget liv på nett, radio og fjernsyn.

NFPOSBA har ikke midler til egen nettside, men stoler blindt på faksmaskinens storhet og A4-papir (halvblankt).

Vår faste team av analyseskribenter gikk seg bort på vei over Hardangervidda, men trioen skal være observert gravd ned i ei snøbule. Vi venter fortsatt på hva de har kokt sammen til vår kveldsutgave i morgen (faks 19.35/stensil 20.15).

De eneste som har jobbet er vårt frilanskorps, ledet av den garvede gravejournalisten David Weiss. Han dekket tittelkampen i løs vekt mellom Harald «det vesle hvite håp» Stanghelle i Aftenposten og VGs Olav «det tynne hvite håp» Versto under tittelen «Det er problemer innad i Schibsted». En lesbar affære innenfor de superhemmelige seksuelle forsvarstjenester i Norge som vi kjenner under vignetten «Allo, allo»-journalistikkens ABC der C-en står for Contras Civita.

Vår utenriksmedarbeider er den vi forventer mest av. Hun var med statsminister Stoltenberg på dykkerkurs i Mexico og ringte aleneredaksjonen i går kveld: Stoltenberg skjelte ut en storfisk mens han dykket, ropte hun.

Hun tok øyeblikket opp på båndopptaker (vannfast type) der vi hører Jens’ høye røst og en Månefisk han kaller Roekke. Vi vil få FAFO til å tolke eksakt, men det høres ut som om han sier «nå skal du rette Aker for smed, min månelandingshelt av en kapitalistisk sosialdemokrat, hyllet deg. Blub, blub, LO, yngve».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer