- Rettferdighet handler ikke om å navigere mellom lover

Martine Vik Magnussens far fortviler over at Farouk ikke blir stilt for retten i Storbritannia

DREPT: Martine Vik Magnussen (23) ble funnet drept i kjelleren i en fasjonabel bygård i London 16. mars i fjor. Medstudenten Farouk Abdulhak, som bodde i gården der hun ble funnet, er siktet for drapet. Men myndighetene i Jemen nekter å utlevere ham.
DREPT: Martine Vik Magnussen (23) ble funnet drept i kjelleren i en fasjonabel bygård i London 16. mars i fjor. Medstudenten Farouk Abdulhak, som bodde i gården der hun ble funnet, er siktet for drapet. Men myndighetene i Jemen nekter å utlevere ham. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går kveld ble det klart at myndighetene i Jemen sier endelig nei til en utlevering av drapssiktede Farouk Abdulhak (21).

Abdulhak er siktet for å ha drept og voldtatt Martine Vik Magnussen (23) i London.

Dette betyr at dersom ikke den siktede 21-åringen forlater hjemlandet og blir tatt i et annet land, vil han ikke bli stilt for retten for drapet på den norske studenten.

Les mer om saken her.Må leve med usikkerhetenMartines familie hjemme på Snarøya har ventet i mange måneder på å få vite hva som skjer med medstudenten som er siktet for drapet på datteren deres.

Nå fortviler de over den siste utviklingen i saken.- Anstendighet og rettferdighet er basert på etikk, ikke på evnen til å navigere mellom lover, sier Martines far, Odd Petter Magnussen til Dagbladet.no.Ut over dette vil han ikke gi ytterligere kommentarer i saken.

Juridisk smutthullMartines familie har av flere årsaker valgt å være tilbakeholdne i forhold til media. De er likevel glade for at norsk presse har engasjert seg i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer