Rev av øret i fylla - husker ingenting

Det gjør ikke kameratene hans heller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En svært beruset mann (27) ble plukket opp av en politipatrulje langs riksvei 35 mellom Tyristrand og Hønefoss i dag tidlig.

Da politiet fikk kontakt med mannen oppdaget de at han var skadet. Det ene øret hans var nesten revet tvers av, skriver ringblad.no.

Avisa skriver at mannen hadde en ustø gange og at det var en forbipasserende kvinne som meldte i fra om mannen til politiet.

- Han har falt og slått seg og dermed slått seg på venstre side av hodet, sier operasjonsleder Arne Ødegaard i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.Mannen ble fraktet til Ringerike sykeshus for å bli sydd sammen igjen. Politiet har forsøkt å finne ut hva som kan ha forårsaket ulykka. De har gjort en rekke vitneavhør i saken.

- Mannen har ingen anelse om hvordan dette kan ha skjedd. Det er mulig han husker noe litt senere på dagen, sier Ødegaard.

27-åringen hadde vært på fest og var på vei hjem. Politiet fikk melding om ulykka klokka 06.42. Politiet mistenker imidlertid ikke at det ligger noe kriminelt bak øreskaden.

Operasjonslederen viser til loggen sin når han forteller om vitneavhørene politipatruljen har gjort i forbindelse med saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer