Rev av øret i fylla - husker ingenting

Det gjør ikke kameratene hans heller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En svært beruset mann (27) ble plukket opp av en politipatrulje langs riksvei 35 mellom Tyristrand og Hønefoss i dag tidlig.

Da politiet fikk kontakt med mannen oppdaget de at han var skadet. Det ene øret hans var nesten revet tvers av, skriver ringblad.no.

Avisa skriver at mannen hadde en ustø gange og at det var en forbipasserende kvinne som meldte i fra om mannen til politiet.

- Han har falt og slått seg og dermed slått seg på venstre side av hodet, sier operasjonsleder Arne Ødegaard i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Mannen ble fraktet til Ringerike sykeshus for å bli sydd sammen igjen. Politiet har forsøkt å finne ut hva som kan ha forårsaket ulykka. De har gjort en rekke vitneavhør i saken.

- Mannen har ingen anelse om hvordan dette kan ha skjedd. Det er mulig han husker noe litt senere på dagen, sier Ødegaard.

27-åringen hadde vært på fest og var på vei hjem. Politiet fikk melding om ulykka klokka 06.42. Politiet mistenker imidlertid ikke at det ligger noe kriminelt bak øreskaden.

Operasjonslederen viser til loggen sin når han forteller om vitneavhørene politipatruljen har gjort i forbindelse med saken.

- Vi har snakket med seks av hans kamerater, men de husker ingenting de heller. Her i loggen står det at de bar preg av at de hadde festa, sier Ødegaard til Dagbladet.no.