Rev naboens uthus i to. Nå nekter han søppelbilen å kjøre inn til en annen nabo

Nabokrangelen fortsetter på Nesøya i Asker.

NABOKRANGEL: En nabokrangel på Nesøya i Asker førte i april til at Arne Vigeland delte en bod i to, fordi han mente halvparten stod på hans eiendom. Nå nekter han søppelbilen å kjøre over eiendommen hans og inn til naboen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
NABOKRANGEL: En nabokrangel på Nesøya i Asker førte i april til at Arne Vigeland delte en bod i to, fordi han mente halvparten stod på hans eiendom. Nå nekter han søppelbilen å kjøre over eiendommen hans og inn til naboen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I april i år delte seismikkstyreleder og tidligere fondsforvalter Arne Vigeland (40) naboens uthus på Nesøya i Asker i to, ettersom han mente halve uthuset lå på hans tomt.

Han engasjerte håndverkere til å rive deler av uthuset mens naboekteparet var på ferie i Spania.

Dette er derimot ikke den eneste nabokrangelen Vigeland er involvert i. Avisa Budstikka skriver at han også nekter søppelbilen å kjøre til naboen på den andre siden av luksusvillaen sin.

Dette skal ha startet i februar, da Vigeland nektet kjøring på veien forbi huset sitt og inn til nabo Ole Kristian Roald.

- Ingen rett I et krav til Asker kommune skal han ha påpekt at naboen ikke har noen veirett og at veien ikke tåler belastningen fra søppelbilen. Et krav kommunen på onsdag enstemmig avviste.

- Han har ingen rett til å stoppe søppelbilene. Vi legger til grunn at veien er bygget med kommunal standard, sier klageutvalgsleder Inger-Marit Øymo (H) til Budstikka.

Avisa viser til en e-post Vigeland har sendt til kommunen der han påpeker at han flere ganger har stoppet sjåfører som har forsøkt å kjøre gjennom eiendommen hans, og deretter fått dem til å rygge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer