Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rev testikkelen av ekskjæresten

Amanda Monti, 24, erklærte seg skyldig da hun forleden møtte i retten tiltalt for å ha revet av ekskjærestens testikkel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Monti og ekskjæresten, Geofferey Jones (37), var begge sammen på en fuktig fest i Merseyside i Liverpool. Da eksen avviste hennes tilnærmelser ble hun rasende, ifølge Liverpool Daily Post.

Hun gikk til angrep på ham, men den langt større og sterkere Jones kastet henne ut av huset. Utenfor knuste hun en vindusrute, og da Jones kom ut for å se hva som hadde skjedd gikk hun igjen til angrep på ham. Han slo henne ned, og liggende trakk hun av ham underbuksa.

Skulle overnatte

I Jones forklaring, som ble lest opp i retten av dommer Charles James heter det:

-  Plutselig tok hun tak i testiklene mine og dro til hardt.

I forklaringen referer han også til sin venn Danny McDonagh som skulle sove over i huset:

-  Danny var kort etter på vei ut av huset. Han kom innom kjøkkenet og sa til meg: Er denne din, og jeg så at han hadde en

av mine testikler i hånda.

Amanda Moni hadde forsøkt å skjule testikkelen ved å putte den i munnen, men spyttet den ut igjen.

Husker ingenting

Ifølge hennes forsvarer husket hun ikke mye av det som skjedde, men aksepterte påtalemyndighetens versjon av det som hadde skjedd. Hun hevdet ikke at hun hadde handlet i selvforsvar.

Leger som forsøkte å sette testikkelen på plass igjen mislyktes med det.

Amanda Monti er nå løslatt fram til dom faller 10. februar.

RASENDE ELSKER: Amanda Monti (i midten) kjøres bort fra rettssalen sammen med sine foreldre etter å ha erklært seg skyldig i overgrepet mot kjæresten .
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media