Frankrike:

Reven sneik seg inn i hønsegården - det skulle den ikke gjort

Studentene ved gårdsskolen i Frankrike fant den døde reven neste morgen.

DREPTE REV: Studentene fant den døde reven dagen etter, da de gikk den faste runden for å sjekke at alt var bra med hønene. Foto: NTB Scanpix
DREPTE REV: Studentene fant den døde reven dagen etter, da de gikk den faste runden for å sjekke at alt var bra med hønene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høner på en gårdsskole nordvest i Frankrike er mistenkt for å ha drept en rev som prøvde å snike seg inn i hønsehuset med opptil 3000 høner.

Reven skal visstnok ha prøvd å komme seg inn ved skumringstid forrige uke og ble fanget på innsida, på grunn av en lås som automatisk skrur seg av når sola går ned.

Studentene ved Le Gros Chêne i Bretagne fant den døde reven morgenen etter da de gikk runden for å sjekke at alt var bra med hønene.

- Det var flokkinstinkt. De angrep den med nebbet, sa Pascal Daniel lederen for gårdsskolen til AFP. Her gjengitt av The Guardian.

Gården har hønsebur som er åpne, og hønene er frittgående og går dermed ute stort sett hele dagen, med mindre de legger egg.

Sist gang en rev besøkte gården, var utfallet mye verre for hønene, forteller Daniel.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer