Rico (31) overlevde to uker i ruinene på Haiti

Mirakelmann reddet ut i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Amerikanske soldater reddet tirsdag en mann levende ut av ruinene av en sammenrast bygning i Haiti, to uker etter det katastrofale jordskjelvet.

Rico Dibrivell (31) var dekket av støv og hadde bare undertøy på da han ble båret bort fra bygningsrestene i sentrum av Port-au-Prince.

31-åringen var dekket av støv og hadde bare undertøy på da han ble båret bort fra bygningsrestene i sentrum av Port-au-Prince. Han ble funnet av redningsarbeidere fra det amerikanske forsvaret, som raskt brakte ham til sykehus. — Han lå begravet i ruinene i tolv dager. Beinet hans var brukket, og han var sterkt dehydrert, heter det i en uttalelse fra det amerikanske militæret. 31-åringen ble ikke fanget under bygningsrestene i det voldsomme jordskjelvet 12. januar, men i et etterskjelv som rystet hovedstaden Port-au-Prince to dager senere. Han er i overraskende god form og skal ha overlevd kun på små mengder vann. Bygningen hvor han ble funnet, ligger i en gate med det passende navnet Rue de Miracles — eller Mirakelgata på norsk. Til sammen 133 mennesker er reddet i live fra de ødelagte bygningene i den haitiske hovedstaden.


(NTB)