Rik indisk kvinne får likevel besøke venninna i Norge

Ambassaden mente Aletha (36) hadde «beskjeden økonomi» og fryktet at hun ville bli i Norge - men snudde idag.

- WOW: - Wow! Det er nydelig, utbrøt Aletha Dsouza da Dagbladet ringte henne. Her er hun (i lilla kjole) foran huset sitt i Goa. Foto: Privat
- WOW: - Wow! Det er nydelig, utbrøt Aletha Dsouza da Dagbladet ringte henne. Her er hun (i lilla kjole) foran huset sitt i Goa. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Saksbehandlingen har gått i ekspressfart, etter at Dagbladet torsdag i forrige uke spurte ambassaden i New Delhi om hvorfor Aletha Dsouza (36) fikk avslag på visum for å besøke sin norske venninne.

I formiddag, samme dag som Dagbladet trykte saken og et par timer etter at saken var publisert på nett, fikk hun en epost hvor det sto at den norske ambassaden har snudd.

- Wow! - Wow! Det er nydelig, utbryter Aletha da Dagbladet ringer henne og forteller om gladmeldingen som hun ennå ikke har rukket å lese.

«Vennligst bemerk av ambassaden gjerne vil ha ditt pass med ombooking av flybilletten sammen med reiseforsikring, siden vi har reversert beslutningen», sto det i eposten som Dagbladet fikk kopi av.

- De må ha funnet ut at alle faktaene jeg ga dem var riktige, sier Aletha Dsouza, som takker Dagbladet for å skrevet om saken.

«Beskjeden økonomi» Ambassaden begrunnet det opprinnelige avslaget med at hun ikke hadde tilstrekkelige bånd til India, noe Aletha stusset kraftig på fordi hun både er gift i India og har eiendommer der.

Overfor Dagbladet utdypet ambassaden avslaget med at hun har en «beskjeden økonomi» slik at hun kan fryktes å ikke reise tilbake til India - noe hun heller ikke kjenner seg igjen i - og med at hennes norske venninne Lill Kleven ikke hadde dokumentert venninneforholdet godt nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer