Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rike onkler

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Det er vanskelig å tro at Høyre gjorde et så dårlig valg sist høst. Skal vi tro den lange rekken av profilerte frafalne som for tiden står frem i avisene og klager sin nød, hadde partiet inntil valgresultatet forelå i hvert fall en solid tilslutning fra toppene i næringslivet. Nå vil de ikke lenger assosieres med valgets taper, men er sjenerøse med etterpåklokskap.

• Den siste som står frem som eks-Høyremann er investor Stein Erik Hagen, som også har støttet Krf økonomisk. I motsetning til de mange som etterlyser hjertevarme, etterlyser Hagen skattelette. Høyres rike onkel sier at han ikke vil gi mer penger til partiet før ledelse og politikk er endret. Han vil heller ha vennen Børge Brende som partileder, skriver VG. Det private initiativ har alltid stått sentralt i Høyre. Nå også det private incentiv. Kan han ikke bare gi Erna Solberg en fallskjerm?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling