Riksrettsaken er i gang

Riksrettsaken mot USAs president Bill Clinton er i gang. Senatets egen prest gikk i forbønn til Gud i rettsalen og ba at dommerne i saken skulle se bort fra de politiske partigrensene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den historiske rettsaken kan komme til å vare i felere uker, og fortsatt er det ikke helt klart om hvem som skal vitne, og om eventuelt de to hovedpersonene, presidenten og Monica Lewinsky må forklare seg for dommerne i Senatet.

Anklagerne kom ikke med noen nyheter da de la fram sin sak for de 100 senatorene som skal fungere både som jury og dommere. Anklagerne la vekt på at dersom dommerne svarer ja på spørsmålet om William Jefferson Clinton har brutt loven, så er det det viktigste ja'et de noengang kommer til å uttrykke. Det er ventet at anklagerne bruker omtrent to døgn på å fremføre sin sak. Så er det presidentens forsvarere sin tur.

Clinton var opptatt

Hovedpersonen selv, Bill Clinton, var ikke tilstede i rettsalen. Han benyttet dagen til offentlige opptredener. Presidenten har valgt denne linjen så og si hele tiden saken har pågått.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 488772949


Varnish cache server