Statsministeren avbryter Nord-Norge besøk:

- Riktig av Erna Solberg å avbryte

KrF-leder Knut Arild Hareide mener det nå er på tide at budsjettpartene møtes igjen.

KLAR FOR NYE FORHANDLINGSMØTER: KrF-leder Knut Arild Hareide på vei ut fra Statsministerens kontor tirsdag i forrige uke, sist partitoppene var samlet. Nå mener Hareide det er på tide å møtes igjen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KLAR FOR NYE FORHANDLINGSMØTER: KrF-leder Knut Arild Hareide på vei ut fra Statsministerens kontor tirsdag i forrige uke, sist partitoppene var samlet. Nå mener Hareide det er på tide å møtes igjen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Statsminister Erna Solberg avbryter sitt besøk i Nord-Norge for flere møter om den fastlåste budsjettsituasjonen.

- En riktig avgjørelse, sier KrF-leder Knut Arild Hareide, som tidligere har kritisert Solberg for å dra på en så lang reise i en kritisk situasjon for budsjettforhandlingene.

Solberg skulle etter planen ha vært i Nord-Norge fra lørdag til tirsdag ettermiddag. På programmet sto blant annet tenning av julegran i Tromsø og et møte med DDEs vokalist Bjarne Brøndbo

I stedet blir det nå møter om budsjettet, ifølge statssekretær ved Statsministerens kontor Sigbjørn Aanes.

- Det har vært jobbet med konkrete forslag gjennom hele helgen. Solberg returnerer nå til Oslo for flere møter om budsjett, sier han til NTB.

- Riktig med møte

Knut Arild Hareide sier de foreløpig ikke har fått noen formell invitasjon til et møte med statsministeren, men at han har forventninger om at det snart vil komme.

- Vi har forventninger når vi vet at de har jobbet med de innspillene vi har kommet med gjennom helgen. Det er riktig med et møte nå. Jeg sa før helgen at jeg syntes det var lenge å vente på et nytt møte. Jeg synes det var riktig av henne å avbryte, sier Hareide, og understreker at KrF er klare for å møte regjeringen når regjeringen er klar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer