Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Riktig av Felipe å dumpe Eva

PARIS (Dagbladet): Et flertall av spanjolene mener at det var riktig av prins Felipe å bryte med Eva Sannum. Men mange er nå i tvil om de ikke ba om et for stort offer av den populære prinsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge en meningsmåling i avisa El Mundo er det ikke tvil i deres sjel: 76 prosent synes det var riktig å bryte, mens bare 24 prosent mener det motsatte.

Men det er ikke sikkert alle sår er leget av den grunn.

«Eva, Eva»

Spanjolene har på ingen måte glemt Eva. Da hun besøkte Barcelona nylig, ble hun kjent igjen på gata og møtt med oppmuntrende tilrop, «Eva, Eva».

Prins Felipe får ikke mindre oppmerksomhet. Mange spanjoler bifalt kanskje at forholdet tok slutt, men lurer likevel på om ikke det var et vel stort offer å be om av den populære prinsen.

Han blir nå studert nøye hver gang han viser seg for å se om han er kommet over det eller ikke, som under sin offisielle reise til Moskva denne uka.

Spekulerer

Spansk skandalepresse lurer selvsagt på om de to i virkeligheten ikke har brutt helt, men fortsetter å sees i det skjulte. Ingen har klart å påvise noe ennå.

- De gikk fra hverandre fysisk, men ikke med hjertet, sier en som kjenner hoffet godt.

Men det hadde blitt stor skandale hvis det dukket opp bilder av paret. Avskjeden til hoffets protokollsjef for noen dager siden, angivelig for rollen han spilte under bruddet, viser at man kanskje ikke har sett alle konsekvensene ennå.

FORTSATT POPULÆR: Spanjolene har på ingen måte glemt Eva, men de aller fleste mener det var riktig at hun ble dumpet av prins Felipe.
Hele Norges coronakart