Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Riley Ann (2) er «Baby Grace»

Funnet død i plastboks på stranda. Mor (19) og stefar (24) arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Politiet i Galveston har identifisert den vesle jenta som ble skylt død i land på ei ubebodd øy i Texas i slutten av oktober, melder CNN.

Politiet kalte henne «Baby Grace», den blonde lille jenta i rosa klær som ble funnet 29. oktober.

- Riley Ann Sawyers

Nå mener etterforskerne at jenta, som ble funnet i en plastboks iført rosa skjørt og topp, er to år gamle Riley Ann Sawyers.

Politiet venter på endelige DNA-analyser som kan bekrefte identifikasjonen.

Barnets mor, Kimberly Dawn Trenor (19) og hennes kjæreste Royce Clyde Zeigler II (24) ble arrestert lørdag, siktet for å ha skadet barnet og forkludret fysiske bevis.

Paret bor i Spring, Texas, en forstad til Houston. Arrestasjonene ble utløst av undersøkelser politiet gjennomførte etter et tips de fikk 7. november.

Savnet siden juni

MINNESTUND: 4. november hadde Galveston-politiet en minnemarkering for den vesle jenta som ble funnet død i en plastikkboks på ei ubebodd øy i Texas. Foto: JENNIFER REYNOLDS, AP
MINNESTUND: 4. november hadde Galveston-politiet en minnemarkering for den vesle jenta som ble funnet død i en plastikkboks på ei ubebodd øy i Texas. Foto: JENNIFER REYNOLDS, AP Vis mer

Det er ventet at Galveston-politiet og FBI vil komme med utdypende informasjon på en pressekonferanse i løpet av dagen.

Jentas bestemor, Sheryl Sawyers, som bor i Cleveland, Ohio, sier til CNN at Riley Ann har vært savnet siden juni.

Det var en fisker som meldte fra om det makabre funnet 29. oktober. Mandag kveld fant han en stor blå plastboks som var skylt på land på en ubebodd øy i West Galveston Bay. Da han åpnet boksen fant han den døde jenta.

Ifølge AP tror politiet at hun hadde vært død i minst to uker da hun ble funnet.

Hun hadde langt blondt hår, rosa klær og hvite joggesko.

- Vi har gitt henne navnet «Baby Grace» fordi denne saken er svært følelsesladd, uttalte Ray Tuttoilmondo i Galveston-politiet på en pressekonferanse.

Han viste fram et par hvite joggesko med lilla blomster som er identiske med skoene den lille jenta hadde på seg da hun ble funnet.

- Riley Ann (2) er «Baby Grace»
IDENTIFISERT: Jenta som ble funnet død på stranda i Texas for noen uker siden er trolig Riley Ann Sawyer (2).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling