Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rimi-Hagen vil felle Heyerdahl

Stein Erik Hagen har tatt mål av seg til å bli Jens P. Heyerdahls banemann. Nå hevder han at han har bevis som kan felle Orkla-sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stein Erik Hagen har hatt en sentral rolle i maktkampen om Orkla som startet i sommer. Nå tar han mål av seg til å felle hovedmotstander Jens P. Heyerdahl. Hagen mener han har bevis på at Heyerdahl kontrollerte Orkla-aksjeposten som ble overført fra Skandia til Radobank. Til Dagens Næringsliv sier Rimi-kjøpmannen at Skandias toppsjef Lars-Eric Petterson bekreftet i vitners nærvær at Heyerdahl kontrollerte den omdiskuterte aksjeposten.

Orkla-maktkampen ble utløst i sommer da Hagen røpet at Skandia solgte Orkla-aksjer på billigsalg.

- Petterson nevnte aldri Orkla i de samtaler jeg hadde med ham. Han sa hele tiden Jens P. Heyerdahl, sier Hagen til Dagens Næringsliv.

- Jeg vil legge fram mitt materiale når jeg blir innkalt til avhør, sier Hagen, som ikke vil si noe om Heyerdahls sjanser til å fortsette som konsernsjef i Orkla.

VIL FELLE HEYERDAHL: Stein Erik Hagen hevder at han har beviser som kan felle Orklas konsernsjef Jens P. Heyerdahl.