Rimi-tyver rømte gjennom veggen

Tok seg inn i butikken via luftekanal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rimi stormarked i Osloveien på Eikli på Ringerike fikk i natt besøk av noen originale tyver. Tyvene tok seg inn i butikken gjennom en luftekanal. Og da de skulle ut igjen, slo de seg like godt gjennom veggen, skriver Ringblad.no.

Politiet vet foreløpig ikke om noe eller eventuelt hva som er stjålet fra matvareforretningen.

- Om det er stjålet noe, er det ikke mye, sier politioverbetjent Arne Erik Håkonsen til avisen.

Innbruddet ble oppdaget av en av de ansatte ved 07.10-tiden i dag tidlig. Da var alarmen fortsatt aktivert og det er ukjent for både ansatte og politiet hvordan tyvene kunne ta seg inn og ut av butikken uten at alarmen gikk.

Politiet var på stedet tidlig i dag for å sikre seg bevis. Først trodde de at tyvene hadde oppholdt seg inne i butikken til etter stengetid, men så oppdaget politiet at det er en mulighet for at de tok seg inn gjennom et hull i veggen eller via en luftekanal.

UKJENT BYTTE: Politiet er usikre på om tuvene har fått med seg noe eller eventuelt hva. Foto:  Christian Andersen/ringblad.no
UKJENT BYTTE: Politiet er usikre på om tuvene har fått med seg noe eller eventuelt hva. Foto: Christian Andersen/ringblad.no Vis mer
ALARMEN AKTIVERT: Da innbruddet ble oppdaget i morges, var alarmen fortsatt aktivert. Det er ukjent hvordan tyvene kom seg inn og ut, uten at alarmen gikk.