- Ring oss før det er for sent

Politiet i England har sendt tekstmeldinger og opprettet en egen telefonlinje for å nå kidnapperen direkte. Ingen av sporene etter de to småjentene har gitt resultater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Undersøkelsen av to jordhauger i et skogholt i Newmarket, 16 kilometer unna hjemstedet til de to kidnappede småjentene, ble resultatløs. I løpet av gårsdagen ble også det siste hete tipset sjekket ut av saken.

En taxisjåfør skal ha sett en grønn bil vingle langs veien mens føreren kjempet med to småjenter inne i bilen. Denne observasjonen skal ikke stemme med politiets tidsskjema for jentenes bevegelser, og betraktes ikke lenger som interessant i etterforskningen.

I går gikk etterforskningslederen ut med en appell til kidnapperen i radio og fjernsyn om å bruke den spesielle telefonlinja som politiet har åpnet for kidnapperen.

- Jeg appellerer til deg om å samarbeide med oss før situasjonen blir verre enn den allerede er. Du har sjansen til å snakke med meg. Det er på tide å gripe sjansen, sa etterforskningsleder David Beck ifølge BBC.

Etterforskningsledelsen har gitt kidnapperen frist til midnatt torsdag å ta kontakt med politiet.

En av de bortførte jentene hadde med seg mobiltelefonen sin da hun forsvant for elleve dager siden, men telefonen har vært skrudd av siden. Politiet har tidligere lagt igjen beskjed til kidnapperen på svareren med nummeret han kan ringe for å kontakte politiet. De har også forsøkt å sende tekstmeldinger til telefonen. Så langt har det ikke lykkes politiet å få kontakt, og ingen av basestasjonene har registrert at mobilen har blitt skrudd på, skriver Aftonbladet. Uten spor blir politiet tvunget til å ta andre virkemidler i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer