- Ring oss

Politiet tror at snikskytteren i Washington-området prøver å kommunisere med dem, og at de har funnet en ny beskjed fra ham på åstedet for det siste mordforsøket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterforskere antar at snikskytteren har utvidet området sitt, og lette derfor etter spor fra ham på parkeringsplassen utenfor restauranten i Virginia, der en 37 år gammel mann ble skutt natt til i går, norsk tid.

Sjefsetterforskeren fra politiet opplyste på en pressekonferanse i natt at de har funnet en beskjed, men sa lite eller ingenting om hva beskjeden gjaldt.

«Til personen som la igjen en beskjed ved Ponderosa restaurant i går kveld: Du ga oss et telefonnummer. Vi vil gjerne snakke med deg. Ring oss på det nummeret du oppga,» sa politisjefen ved Montgomery-politiet, Charles Moose.

Han ba pressen om å gjenta beskjeden i media tydelig og ofte, men nektet å svare på spørsmål fra journalistene, skriver Associated Press. Dermed vet man lite om hvordan beskjeden ble gitt, og hvem den var tiltenkt.

Frykten sprer seg

Politiet avventer fremdeles rapporten fra kriminalteknikerne som avgjør om det var snikskytteren eller ikke som skjøt den 37 år gamle mannen utenfor restauranten Ponderosa i Ashland, Virginia. Politiet har imidlertid hele tiden jobbet ut fra en teori om at det er samme person.

Hvis kulen viser seg å stamme fra snikskytteren, er dette hans første drapsforsøk siden mandag, og det første som har blitt gjort i en helg. Denne gang har også snikskytteren slått til lengst borte fra Washington, og sprer dermed sprer frykten seg i en enda større radius.

Den 37 år gamle mannens tilstand er fortsatt så kritisk at legene ikke har fjernet kula, som sitter i magen. Legene er likevel optimistiske foran den neste operasjonen.

Ekspertene har ikke mulighet til å finne ut om det er ei kule av samme kaliber som har blitt brukt ved de andre drapene – en .233-kaliber. – før kirurgene har operert den ut.

Jakter på snikskytterens mønster

Kilder: Associated Press, CNN

Taus: Politisjef Charles Moose vil foreløpig ikke røpe noe om beskjeden snikskytteren skal ha lagt igjen, utover at det dreier seg om et telefonnummer.