- Ring telefonen din!

Brooks' telefon begynte å snakke fra «de døde».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mange har på et eller annet tidspunkt opplevd å miste telefonen sin. De fleste av dem kommer aldri til rette igjen.

- Ble forvirret Overraskelsen var derfor stor da Brooks Ways telefon plutselig begynte å snakke fra «de døde». Han visste ikke en gang at den var borte.

- I begynnelsen ble jeg veldig forvirret fordi kompisen min Kim hadde sagt at hun hadde telefonen i bilen. Jeg ante ikke hvordan de hadde fått tak i den, skriver han i en mail til Dagbladet.

De to var på sykkeltur da telefonen forsvant.

Noen barn fant den og lastet opp et klipp på Instagram der de ba eieren av telefonen om å ringe.

Se videoklippet som reddet dagen øverst i saken.

Dermed var det bare å slå nummeret og avtale å møtes for en overlevering.

Video og tullebilder Ways venninne Kimcho Ho forteller om hendelsen på bloggen sin. Hun forteller at ungene kunne solgt telefonen og tjent penger på den, men i stedet valgte de å ta noen tullebilder og lage en søt video.

- Jeg synes videoen var fantastisk, og jeg er glad for at jeg ikke hadde lås på telefonen. Det var en veldig uventet og kreativ måte å vise medmenneskelighet på, skriver Ways til Dagbladet.

Tenåringene Sebastian Schallenberg (15), Jake Besner (14) og Ryan Benjamin (15) brukte rundt to minutter på å lage videoen.

Schallenberg forteller til Daily Mail at de laget videoen og la den opp på Instagram for rundt en uke siden.

- Jeg synes ungene er veldig kule, spesielt ved å komme opp med en slik video. Det var definitivt en original måte å fortelle verden at telefonen min var borte, forteller Ways, som nå er lykkelig gjenforent med telefonen sin.