Ringt for 58.000

Frps Jan Arild Ellingsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fremskrittspartiets Jan Arild Ellingsen er den andre stortingspolitikeren som har fått anmmerkning fra Stortingets presidentskap for mye bruk av mobiltelefonen.

- Så langt i år har mine mobilregningen vært på 58.000 kroner, sier Ellingsen ifølge NRK.

Ellingsen er Frps juridiskpolitiske talsmann og stortingsrepresentant. Han begrunner den høye telefonbruken med personlige forhold.

- Det er ting som har med min familie å gjøre som har gjort at jeg har holdt et spesielt fokus på det som har skjedd der i deler av første halvår i år. I tillegg har jeg vært ute på reiser og besøkt sju land, sier Ellingsen til NRK.

Han avviser at han har ringt teletorgtjenester, og skal nå ha skrevet en redegjørelse til Stortingets presidentskap om sin mobiltelefonbruk.

I motsetning til Saera Khan fra Arbeiderpartiet er han ikke sykemeldt, og har ikke tenkt å trekke seg seg fra neste års nominasjon til stortingsvalglisten.

INGEN SPÅKONERINGING: Bedyrer Frps justispolitiske talsmann, som er den andre stortingspolitikeren som har fått refs for utstrakt mobilbruk. Foto: Aleksander Nordahl
INGEN SPÅKONERINGING: Bedyrer Frps justispolitiske talsmann, som er den andre stortingspolitikeren som har fått refs for utstrakt mobilbruk. Foto: Aleksander Nordahl Vis mer