SANA SØNDAG:  En regjeringssoldat på en vaktpost i Jemens  hovedstad Sana søndag under en demonstrasjon mot president Ali Abdullah Saleh. FOTO: YAHYA ARHAB, EPA/SCANPIX.
SANA SØNDAG: En regjeringssoldat på en vaktpost i Jemens hovedstad Sana søndag under en demonstrasjon mot president Ali Abdullah Saleh. FOTO: YAHYA ARHAB, EPA/SCANPIX.Vis mer

Ringte far om kidnappingen

34-åringen fortalte han var tatt inn i en bil da spaserte på gata i Sana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Faren til 34-åringen som er kidnappet i Jemen, fikk vite om saken da sønnen ringte hjem og fortalte at han var blitt kidnappet.

- Han sa rett ut han hadde blitt tatt inn i en bil da han spaserte på gatene i Sana. Selv tok han det veldig greit og var veldig rolig.

Han sa at vi ikke måtte ta det tungt, og at vi ikke måtte dramatisere det, sier 34-åringens far til Bergens Tidende.

Den FN-ansatte nordmannen forsikret faren om at han hadde det bra og ble bra behandlet.

- En svært engasjert mann Faren koblet raskt sønnens telefonsamtale med kidnappingssaken han seinere fikk høre om på radio og TV.

Han beskriver 34-åringen som en svært engasjert mann.
- Han har reist mye rundt i verden de siste 15 årene og vært mer utenlands enn hjemme. Han er veldig engasjert, og lever og ånder for jobben sin. Han er blant annet opptatt av rettferdighet, internasjonale forbindelser og ikkevoldelig kommunikasjon, sier faren, som tror saken vil løse seg «i løpet av noen dager».

(NTB).