Ringte i panikk til politiet: - En løve går løs i gata

Trodde hunden «Charles the Monarch» var jungelens konge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En forskrekket forbipasserende kunne ikke tro sine egne øyne da personen fikk øye på en «løve» i en gate i Norfolk i Virginia, og ringte til politiet i vill panikk.

Politiet fikk inn en melding om at en løve brølte i gatene, ifølge The Sun. Politiet skal ha tatt vitnet seriøst og kontaktet den lokale dyreparken for å sjekke om noen løver var savnet.

Hunden Charles the Monarch er av rasen labradoodle som er en blanding av labrador og kongepuddel. Hunden har blitt stylet av sin eier, Daniel Painter, slik at den ser ut som en ekte løve.

- Det er ikke første gang folk har tatt feil av ham. Jeg pleier å si at han er en «Lab-a-lion», og halvparten tror på meg, sier Painter.

Charles the Monarch er en snill hund som er glad i oppmerksomhet, ifølge eieren.

LØVE-HUNDEN: Hunden «Charles the Monarch» får mye oppmerksomhet for sitt utseende. Her er han sammen med Greg Brockheim, direktør ved Virginia Zoo. Foto: AP / Virginia Zoo
LØVE-HUNDEN: Hunden «Charles the Monarch» får mye oppmerksomhet for sitt utseende. Her er han sammen med Greg Brockheim, direktør ved Virginia Zoo. Foto: AP / Virginia Zoo Vis mer