Ringte jobben og sa han hadde drept kona

Sverige rystes av knivdrap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En femti år gammel kvinne ble torsdag funnet drept i Bredäng, sør for Stockholm i Sverige. Ifølge Aftonbladet.se har kvinnen blitt knivstukket.

Hennes mann har allerede tatt på seg skylda for drapet.


Ringte jobben

Den femti år gamle mannen ringte i dag tidlig til sin arbeidsgiver og fortalte at han hadde drept sin kone.

Arbeidsgiveren meldte ifra om drapet til politiet, som raskt ringte tilbake til drapsmannen. I løpet av denne samtalen med politiet bekreftet mannen at han hadde tatt livet av kona.

Politiet holdt kontakt med mannen helt til de kom fram til åstedet. Der skal selve pågripelsen ha skjedd uten dramatikk.

Kvinnen ble funnet drept i sin egen leilighet. Polititeknikere er nå på stedet og arbeider nå med å sike bevis.

Motiv

SKADD: Den femti år gamle svenske mannen som i dag tidlig ringte sin arbeidsgiver og sa at han hadde drept sin kone blir her fraktet til sykehus. Ifølge Expressen.se hadde mannen et sår i magen. Foto: HASSE ALMQVIST
SKADD: Den femti år gamle svenske mannen som i dag tidlig ringte sin arbeidsgiver og sa at han hadde drept sin kone blir her fraktet til sykehus. Ifølge Expressen.se hadde mannen et sår i magen. Foto: HASSE ALMQVIST Vis mer

- Kvinnen er knivstukket, men de rettsmedisinske undersøkelsene vil etter hvert vise om det også er dette som er dødsårsaken, sier Karin Solberg, informasjonsansvarlig i politiet  i Söderort i Sverige til Aftonbladet.se.

Det er foreløpig uklart hva som er mannens motiv.

- Mye tyder på at dette er en familietragedie. Den dreptes ektemann er mistenkt for mord, men etterforskningen vil vise om dette vil endres. Foreløpig er det for tidlig å spekulere i motiv, sier Solberg til Expressen.se.

Ifølge avisen skal også gjerningsmannen selv være skadet. Han er skadet i magen, og derfor brakt til sykehus.

Verken den drepte eller gjerningsmannen er tidligere kjenninger av politiet