Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ringte politiet og sa han hadde drept kona

Mann siktet for drap på Skreia i Østre Toten i Oppland i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En mann er siktet for drapet på sin kone på Skreia i Østre Toten kommune i Oppland natt til torsdag, opplyser politiet i Vestoppland politidistrikt. 

Politiet ble i fire-tida i natt oppringt av en mann som fortalte at han hadde drept kona. Politiet kom til stedet tre kvarter senere og fant en kvinne død, opplyser politiinspektør Ketil Myhre i Vestoppland politidistrikt i pressemeldingen.

Mannen, som er i 40-åra og bosatt på Skreia, ble pågrepet og siktet for forsettlig drap. 

Politiet opplyser i pressemeldingen at de ikke vil komme med ytterligere kommentarer i forbindelse med drapet før en pressekonferanse kl. tolv i dag.

Skreia er et lite tettsted i Østre Toten kommune.

Har du opplysninger eller bilder i forbindelse med denne saken? Kontakt Dagbladet på telefon 24 00 00 00, SMS/MMS til 2400 eller e-post til 2400@db.no

Dagbladet.no følger saken.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling