Ringte politiet under drapskamp

21-årig kvinne tatt for knivdrap på Kampen i dag tidlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 28 år gammel mann ble funnet drept, og kvinnen som oppholdt seg i samme leilighet er arrestert. Politiet ble først varslet like før klokka 06.

- Vi ble ringt opp av de involverte. Det begynte med en legemsbeskadigelse som kvinnen utførte på mannen. Seinere endte det i knivdrap, opplyser vaktleder Laila Back ved Krimvakta i Oslo.

Begge personene er av utenlandsk opprinnelse, trolig somalisk. Da politiet ankom åstedet på Kampen, fortalte 21-åringen at hun sto bak drapet. Krimteknikere har jobbet med avdøde og sikret spor i leiligheten i formiddag, og liket skulle fraktes vekk like etter klokka 10.

- Kvinnen er i ettermiddag på legevakta for en sjekk. Vi hadde tenkt å avhøre henne etterpå, men vi kommer trolig til å utsette det til i morgen. Det vil si, hvis hun samtykker til å bli avhørt, sier Back til Dagbladet.no.

Politiet kjenner ikke til motivet for drapet, men har brakt på det rene at avdøde og kvinnen kjente hverandre. Begge har tidligere vært i kontakt med politiet, men de er ustraffede.