Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Risikerer fem års fengsel etter sex med fire elever

Ashley Anderson (24) meldte seg selv fredag.

TILTALT: Ashley Anderson (24) risikerer opptil fem år bak murene etter sex med elever på skolen hun underviste på. Foto: BUTLER COUNTY SHERIFF'S OFFICE.
TILTALT: Ashley Anderson (24) risikerer opptil fem år bak murene etter sex med elever på skolen hun underviste på. Foto: BUTLER COUNTY SHERIFF'S OFFICE. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ashley Anderson (24) risikerer fem år i fengsel etter å ha hatt sex med minst fire mannlige elever på Aplington-Parkersburg High School i Iowa.

Mattelæreren meldte seg selv fredag forrige uke, etter først å ha sagt opp jobben.

Etter det avisen New York Daily News erfarer, skal hun ha innrømt oralsex med to elever og samleie med en tredje. I tillegg skal hun ha kysset en fjerde elev og også sendt nakenbilder til ham. Elevene er mellom 16 og 18 år.

Anderson er tiltalt etter en lov som forbyr seksuell kontakt mellom lærer og elever, strafferammen for forholdene er fem år.

Etterforskningen startet 20. september som følge av et tips om at Anderson skal ha hatt et forhold til en 18-åring i matteklassen hun underviste.

- Det startet med kyssing, som etter hvert utviklet det seg, og Anderson utførte oralsex ved to anledninger, skal tipseren ha fortalt politiet.

Anderson og eleven skal ha hatt samleie hjemme hos eleven i mai, og hun skal også ha sendt ham nakenbilder av seg selv.