Risikerer fengsel for lotto-bløffen

Kvinnen som hevdet at hun hadde mistet vinnerkupongen verdt over en milliard kroner innrømmet at hun løy og er nå siktet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Mistet milliardkupongen
 • Det var ikke sant
 • Her er politirapporten

  Det var ingen vinnere som meldet seg umiddlebart da lottorekka med milliardgevinsten ble trukket i Mega Million-lotteriet i Ohio i USA for vel en uke siden.

  Leteaksjon

  Elecia Battle (40) sto etter noen dager fram og hevdet hun hadde kjøpt vinnerloddet, men mistet dette på en parkeringsplass utenfor kjøpesenteret hvor hun hadde kjøpt det. Dermed dro folk fram støvler og lommelykt og begynte å lete etter loddet på parkeringsplassen. De jaktet på loddet som var verdt utrolige 1,1 milliarder kroner.

  Og politiet trodde først på Batlles historie. Flere indisier støttet opp om kvinnens forklaring. Lottoarrangøren opplyste at vinnerkupongen ble solgt i nettopp denne matbutikken, og politiet fortalte at Battle selv kom på stasjonen med ansiktet fullt av tårer på fredag. Hun hevdet også at lottorekka hennes var valgt nøye ut etter bursdager i familien, og at hun hadde spilt på den i to år. - Vi tror ikke hun lyver om dette, men det finnes ingen måte å verifisere det på, sa politibetjent Kevin Nieter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.