Risikerer fengsel for lotto-bløffen

Kvinnen som hevdet at hun hadde mistet vinnerkupongen verdt over en milliard kroner innrømmet at hun løy og er nå siktet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Mistet milliardkupongen
 • Det var ikke sant
 • Her er politirapporten

  Det var ingen vinnere som meldet seg umiddlebart da lottorekka med milliardgevinsten ble trukket i Mega Million-lotteriet i Ohio i USA for vel en uke siden.

  Leteaksjon


  Elecia Battle (40) sto etter noen dager fram og hevdet hun hadde kjøpt vinnerloddet, men mistet dette på en parkeringsplass utenfor kjøpesenteret hvor hun hadde kjøpt det. Dermed dro folk fram støvler og lommelykt og begynte å lete etter loddet på parkeringsplassen. De jaktet på loddet som var verdt utrolige 1,1 milliarder kroner.

  Og politiet trodde først på Batlles historie. Flere indisier støttet opp om kvinnens forklaring. Lottoarrangøren opplyste at vinnerkupongen ble solgt i nettopp denne matbutikken, og politiet fortalte at Battle selv kom på stasjonen med ansiktet fullt av tårer på fredag. Hun hevdet også at lottorekka hennes var valgt nøye ut etter bursdager i familien, og at hun hadde spilt på den i to år. - Vi tror ikke hun lyver om dette, men det finnes ingen måte å verifisere det på, sa politibetjent Kevin Nieter.

  Seks månders fengsel


  Den ekte vinneren, Rebecca Jemison sto snart fram. Hun fikk sjekken med milliardgevisten da hun kunne levere inn lottokupongen. Hun fortalte at hun ble forbannet da hun fikk høre at noen andre mente de hadde vunnet. Årsaken til at hun ikke sto fram straks var fordi hun ville ha samtaler med advokat og regnskapsfører først.

  Elecia ville ikke gi seg. Hun truet med rettssak for å hindre premieutbetalingen. Battle mente vinnerloddet var hennes. Men på torsdag denne uka måtte hun innrømme at alt var løgn. - Jeg ønsket å vinne, forklarte Battle gråtende.

  - Sifrene var så overveldende. Jeg kjøpte et lodd og jeg mistet det. Jeg ønsket så veldig å vinne, for mine barns og for familiens skyld. Jeg ber om unnskyldning, sa Battle.

  15. januar må Elecia møte i retten. Hun er siktet for falsk forklaring og risikerer seks måneder i fengsel i tillegg til bota på rundt 7000 kroner, melder CNN.

Risikerer fengsel for lotto-bløffen
<B>INNRØMMET TIL SLUTT AT HUN LØY:</B> Her viser Elecia Battle fram vesken hun hevdet lottokupongen hadde falt ut av.
DEN EKTE VINNEREN:</B> Rebbecca Jemison.