Laleh Shahravesh arrestert i Dubai

Risikerer fengsel i Dubai: Nå snur kvinnen som ble kalt for «en hest»

Den 14 år gamle dattera er årsaken til at Laleh Shahravesh (55) kan slippe fengsel i Dubai.

I DUBAI: Laleh Shahravesh (til høyre) ble pågrepet i Dubai etter noen gamle Facebook-innlegg. Her med dattera Paris. Foto: Detained in Dubai
I DUBAI: Laleh Shahravesh (til høyre) ble pågrepet i Dubai etter noen gamle Facebook-innlegg. Her med dattera Paris. Foto: Detained in Dubai Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Jeg håper du forsvinner under jorda, din idiot. Faen ta deg. Du forlot meg for denne hesten.» «Du giftet deg med en hest, din idiot.»

Dagbladet skrev tidligere i dag om de to setningene som ble publisert på Facebook i 2016, som nå har ført Laleh Shahravesh (55) ut i alvorlig trøbbel.

Den harmdirrende kommentaren, som ble skrevet på Facebook da eksmannen giftet seg på nytt kort tid etter skilsmissen, førte nemlig til at Shahravesh nå risikerer fengsel i Dubai.

Kan trekke saken

Nå har saken tatt en ny vending. Ifølge Sky News har kvinnen som angivelig ble beskrevet som «en hest» på Facebook, gått ut med en egen uttalelse på den samme nettsida. I uttalelsen skriver hun at hun er villig til å trekke anklagene som har ført til at 55-åringen nå risikerer å bli fengslet.

Kvinnen skriver at en av de siste tingene ektemannen skal ha sagt før han døde, var hvor dypt han elsket sin datter. Shahravesh og eksmannen, som var gift i 18 år, har dattera Paris (14) sammen. Mot slutten av ekteskapet bodde de i Dubai. Da Shahravesh og dattera flyttet hjem, ble eksmannen værende igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer