Risset hakekors i kinnet på innvandrer

Snauskaller og innvandrere braste sammen i et knivslagsmål i Höganäs i Sverige i går kveld. En 19 år gammel snauskalle risset inn et hakekors i kinnet på en ung, utenlandsk gutt. I natt tok innvandrergjengen hevn og stakk 19-åringen i ryggen med en kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge et øyenvitne ble 19-åringen overfalt to ganger. Den første gangen ble han bare slått ned. Etterpå skal innvandrerne ha kommet tilbake og slått ham ned en gang til, denne gangen mye hardere. Etter det andre overfallet, som fant sted utenfor 19-åringens hjem, måtte moren og en kamerat hjelpe ham inn i leiligheten.

Skadene var så alvorlige at mannen måtte kjøres til sykehus i ambulanse. Dunjakken han hadde på seg, hadde blodflekker på ryggen. Kameraten ble også overfalt, men trengte ikke oppsøke sykehuset.

- Hugget satt lang oppe på skulderbladet, så han klarte seg bra, opplyste politiet til Aftonbladet.

19-åringen skal ha nektet å fortelle til politiet hva som skjedde. Men sammenlagt skal rundt 10 unge menn ha vært i slåsskamp med hverandre.

Det virker som alle kjenner og peker hverandre ut. Den gutten som ble risset i kinnet tidligere på kvelden, skal ha delatt i slagsmålet med 19-åringens kamerat, ifølge vitner. En av naboene forteller at det ofte er bråk utenfor 19-åringens hjem, og at ulike gjenger ofte samler seg der.