Ristet på hodet av aktor

- Han er tatt i bløff flere ganger.

HÅNDHILSTE: For en måned siden hilste aktor Thorbjørn Klundseter (til v.) på drapstiltalte Ronny Kjeldsen i Gjøvik tingrett. I dag satt Kjeldsen og ristet på hodet da aktor prøvde å styrke Knut Arne Thorstensens forklaring.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
HÅNDHILSTE: For en måned siden hilste aktor Thorbjørn Klundseter (til v.) på drapstiltalte Ronny Kjeldsen i Gjøvik tingrett. I dag satt Kjeldsen og ristet på hodet da aktor prøvde å styrke Knut Arne Thorstensens forklaring. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet.no): Tidligere i dag gjorde aktor Thorbjørn Klundseter alt han kunne for å styrke Knut Arne Thorstensens (33) forklaringer rundt hva som egentlig skjedde på Vollheim gård i Søndre Land.

Etter lunsj brettet Klundseter opp ermene for å rive ned troverdigheten til storesøster Berit Thorstensen (52) og Ronny Kjeldsen (43).

NekterMens lillebror Thorstensen har tilstått medvirkning til to drap nekter Berit Thorstensen og hennes ekskjæreste Kjeldsen enhver befatning med drapene på Jan Petter Aarstad og Ragnar B. Abrahamsen.

Aktor mener at Berit og Knut Arne Thorstensen planla å drepe Aarstad sammen med Kjeldsen for å bruke trygdepengene hans etter at han var død.

Ifølge tiltalen skal Kjeldsen ha blande en sprøyte med heroin som Knut Arne Thorstensen skulle sette på Aarstad for deretter å forlate ham i et tomt hus slik at det skulle se ut som en overdose.

Når aktor kommer til punktene som angår Kjeldsen sitter han oppmerksomt bakerst på tiltalebenken og følger nøye med. Samtidig rister han på hodet og ser svært oppgitt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer