Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elon Musk i Norge:

Rita (9) fikk møte Elon Musk

- Jeg husker ikke hva jeg sa til han. Jeg var så nervøs.

MØTTE HELTEN: Rita Antunes (9) fikk i dag møte helten Elon Musk. - Han var en veldig grei person, sier hun til Dagbladet. Foto: Privat
MØTTE HELTEN: Rita Antunes (9) fikk i dag møte helten Elon Musk. - Han var en veldig grei person, sier hun til Dagbladet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var kjempefint, sier Rita Antunes (9) til Dagbladet.

Hun forteller at hun er stor fan av Tesla-grunderen Elon Musk som i helga har vært i Norge. Etter å ha ventet flere timer for å få møte Musk både lørdag og søndag, fikk 9-åringen endelig beskjed om at hun skulle få treffe ham. Det var VG som først omtalte saken.

- Hvorfor er du fan av ham?

- Fordi han skaper et bedre miljø med bilene han lager. De andre bilene, som ikke er elektriske, forurenser mye, sier Rita.

Rita forteller at hun er veldig opptatt av miljøet og at familien også kjører Tesla.

- Nervøs

- Hva sa du da du fikk treffe ham?

- Jeg husker ikke. Jeg var så nervøs, men han var en kjempegrei person, sier hun og forteller at bildet sammen med Tesla-gründeren skal rammes inn.

Også Ritas mor, Helia Albuquerque, synes det var stort å få treffe Musk.

- Han var kjempehyggelig og smilte. Det var gøy. Det er ikke hver dag man møter et så klokt menneske, sier hun til Dagbladet.

Tesla-gründer Elon Musk er i helga på besøk i Norge etter at selskapet har erkjent servicetrøbbel for norske kunder.

Twitter lørdag kveld skrev han at han skulle besøke hovedkvarteret i Amsterdam og Oslo lørdag kveld, og at han ser fram til å se tusenvis av Tesla Model 3 på vei til nye eiere i Europa.

Utfordringer i Norge

Teslas elbiler har vært en suksess i Norge, men Musk og selskapet har tidligere erkjent problemer med servicesituasjonen i Norge, etter at Forbrukerrådet opplevde en kraftig økning i antall klagesaker.

Teslas kommunikasjonssjef i Norge, Even Sandvold Roland, har tidligere bekreftet overfor Dagbladet at Musk er i Norge og forteller hvofor han er her:

- Som han selv skriver på Twitter, gjelder besøket servicesituasjonen til Tesla i Norge. Vi har erkjent at vi har hatt utfordringer med verkstedskapasiteten vår. Han kom for å se på både forbedringene som er gjort med tanke på dette, og hva planene våres er framover.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!