Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

River han huset til Kvisvik?

Sjekk hva George W. Bush gjør med hammeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Husbygging - og riving - har vært sentralt i nyhetsbildet det siste døgnet, etter at Fredrikstads Raymond Kvisvik klarte å lure TV 2 til å sende et innslag der supporterne angivelig rev huset hans.

Under et døgn seinere, har USAs president, George W. Bush, kastet seg på bølgen.

I dag besøkte han New Orleans, og grep villig hammeren for å hjelpe til med å slå noen spiker i et av de 81 husene organisasjonen Habitat for Humanity reiser etter at orkanen Katrina la byen i grus i august i fjor.

Til tross for at selve hamringen var mest til ære for fotografene,

hersker det ingen tvil om at den amerikanske presidenten er sterkt engasjert i oppbyggingen New Orleans. Dette er Bushs ellevte besøk i byen etter orakenen, som tok over 1300 liv.

Alle foto: Scanpix
Alle foto: Scanpix Vis mer
TUNG BØR Å BÆRE: Minst 1300 mennesker mistet livet i naturkatastrofen.
SLIK SKAL BYEN BYGGES: George W. Bush grep hammeren og tok sin del av jobben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling