Robbet medpassasjerene sine på bussen

- Jeg er glad vi hadde en kleptoman om bord og ikke en pyroman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere av passasjerene på bussen fra Oslo til Trondheim ble robbet av en langfingret medpassasjer mens de sov. En kvinne i midten av 30-årene ble raskt mistenkt da flere passasjerer våknet opp av en motorstopp. Da manglet de lommebøker, mp3 spillere og et større pengebeløp.

- Det var i forbindelse med at vi fikk motorstopp på Dombås at flere passasjerer ble klar over at de manglet diverse ting, sier Vegard Foss til adressa.no.

Ruset tyv

Kvinnen som var ruset, ble mistenkt av de andre passasjerene, men nektet for det hele. Hun forsøkte også å forlate bussen da den sto med motorstopp på Dombås, men det kunne hun bare glemme. Ingen fikk lov til å forlate bussen i løpet av den korte tiden den sto stille.

Sjåføren fikk etterhvert startet motoren igjen og fortsatte ferden til Trondheim. Politiet ble varslet og en sivil patrulje møtte bussen på Oppdal.

Blånektet

Kvinnen ble konfrontert med tyveriene men blånektet, selv om politiet fant flere av de stjålne tingene da de ransaket henne.

Alle tingene som ble funnet på henne ble levert tilbake til de rette eierne, medpassasjerene.

Politiet tok med seg kvinnen til avhør.

- Kvinnen er nå ferdig avhørt og løslatt. Det er imidlertid åpnet straffesak etter nattens hendelser, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt Astrid Metlid, til adressa.no.

Bussen kom seg etterhvert fram til Trondheim et par timer forsinket.

Positiv sjåfør

- Bussjåføren var svært positiv da vi ankom Trondheim, til tross for oppstyret. «Jeg er glad vi hadde en kleptoman om bord og ikke en pyroman», sa han da vi var framme, sier Vegard Foss til adressa.no.