Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Robbet på julaften

- Verdier for 30 000 er borte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På julaften skulle Sunniva Lindekleiv feire sammen med pappa Bernt Lindekleiv. De to var på gudstjeneste i Sjømannskirken da de oppdaget at noen hadde tatt seg inn i bilen deres.

Flere hundre bilder stjålet

- De hadde knust vinduene og stjal alle julegavene forteller Bernt Lindekleiv til Dagbladet.no.

Det aller meste lar seg erstatte, med unntak av den gaven pappa Bernt hadde arbeidet med i flere måneder for å gi til Sunniva på julaften, en samling på flere hundre bilder fra oppveksten. Disse bildene er helt uerstattelige for Lindekleiv. Det fins ingen kopier av bildene.

- Nå håper vi de finner ut at bildene er verdiløse og enten slenger de fra seg eller aller helst leverer dem til konsulatet, sier Sunniva Lindekleiv.

Robbet for 30 000

Foruten julegavene ble de også frastjålet medisiner, lommebøker og bagasjen som var pakket til juleferien i Sverige.

Nå roser de to all hjelpen de har fått.

UERSTATTELIGE BILDER BLE STJÅLET: Sunniva og Bernt Lindekleiv ble frastjålet flere hundre uerstattelige bilder på selveste julaften. Bilen sto parkert utenfor Sjømannskirken i Gøteborg da frekket tyver tømte den for verdier. Foto: EXPRESSEN
UERSTATTELIGE BILDER BLE STJÅLET: Sunniva og Bernt Lindekleiv ble frastjålet flere hundre uerstattelige bilder på selveste julaften. Bilen sto parkert utenfor Sjømannskirken i Gøteborg da frekket tyver tømte den for verdier. Foto: EXPRESSEN Vis mer

- Sjømannskirken og Europeiske har stått på hele tiden. Nå må vi bo på hotell i Gøteborg til torsdag, hvor alt er åpent igjen og bilen vår kan repareres, sier Bernt.

Til sammen er verdier for mer enn 30 000 kroner stjålet av noe de tror er en østeropeisk bande. Vitner så nemlig en bil kjøre i full fart fra stedet i tidsrommet hvor bilen ble robbet på julaften.

- Mitt råd er: Forsikre dere, mener Bernt Lindekleiv.

- Måtte ringe rundt

Sunniva forteller at de har fått god behandling av hotellet i Gøteborg.

- Vi har det godt nå, men måtte jo ringe rundt og høre hva alle hadde gitt i gave av hensyn til forsikringen. Det verste er de uerstattelige bildene. Jeg håper de ser at dette ikke har noen verdi og at de leverer det fra seg.

Robbet på julaften
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media