Robbet tannlegekontor

Frekke tyver i Sarpsborg stjal bor og fyllinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) De fleste tar seg ikke til tannlegen unødig, og holder seg langt unna bor og fyllinger. Det gjorde ikke frekke tannlegetyver i Østfold.

Politiet er så godt som sikre på at det grove tyveriet er foretatt av folk som har visst hva de var ute etter. Bare nytt tannlegeutstyr er stjålet.

Gjemte seg

Tyvene, som trolig gjemte seg i tannlegelokalene på Grålum i Sarpsborg til etter stengetid, tok med seg bor, lamper, fyllinger og deler av tannlegestoler.

- De har visst hva de var ute etter. De har kun stjålet det nye og moderne tannlegeutstyret i flere av tannlegekontorene i lokalet, sier politioverbetjent Tore Abrahamsen ved Sarpsborg politistasjon til dagbladet.no.

- De har rensket kontorene så grundig at de helt sikkert kan sette opp et eget tannlegekontor, sier han til NRK Østfold.

Ingen spor

Utstyr for flere hundre tusen kroner er stjålet.

Politiet har ingen spor etter tyvene, og vet ikke hva de skal med utstyret. For noen år siden herjet optikere og stjal deres utstyr for salg i Øst-Europa. Politiet tror ikke at konkurrerende Østfold-tannleger står bak.