Robert (19) meide ned åtte og seg selv på julehandel

Robert Hawkins (19) meide ned åtte kunder med 30-40 skudd før han skjøt seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har nå bekreftet at minst ni personer er døde etter at en ukjent gjerningsmann gikk amok med et automatvåpen på kjøpesenteret Westroads Mall i byen Omaha i Nebraska.

Skuddene ble løsnet fra fjerde etasje i butikken Von Maur. Ofrene ble funnet over flere etasjer. Han skal ha etterlatt tre selvmordsbrev funnet av familien han bodde hos.

Fikk sparken fra McDonalds  

Tv-stasjonen KETV opplyser at gjerningsmannen heter Robert A. Hawkins og er 19 år gammel. Ifølge en venn var han deprimert. Robert skal ha brukt antidepressiva.

- Hawkins hadde nylig fått sparken på McDonalds og skulle til kjøpesenteret for å hente nye briller, sier vertsmoren Debora Maruca Kovac, til KETV. Hun hadde Robert boende på et rom sammen med hennes to sønner. Hun så Robert med en et våpen i går, men antok at guttene skulle på jakt. Nå kan det vise seg at det samme skytevåpenet har vært brukt i en helt annen sammenheng.

Vitner forteller at en høyreist mann gikk inn i en klesbutikk, hevet et gevær og begynte å fyre løs mot tilfeldige personer rundt klokka 14.00 lokal tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer