Robert fant bilen sin på E-bay 42 år etter at den ble stjålet

- Den går ennå, men bremsene fungerer dårlig.

TILBAKE ETTER 42 ÅR: Robert Russell fant den gamle sportsbilen sin på E-bay 42 år etter at den ble stjålet. Foto: AP Photo/Los Angeles County Sheriff's Department
TILBAKE ETTER 42 ÅR: Robert Russell fant den gamle sportsbilen sin på E-bay 42 år etter at den ble stjålet. Foto: AP Photo/Los Angeles County Sheriff's Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har gått 42 år siden Texas-mannen Robert Russells (66) kjære sportsbil av merket Austin Healy fra 1967 ble stjålet.

Russell ga aldri helt opp håpet om å finne igjen sportsbilen sin, og har i alle årene lett etter den med jevne mellomrom på nettet. Russel forteller at han egentlig hadde gitt opp håpet om å finne bilen, da han plutselig fikk øye på den på E-bay for et par uker siden, skriver Dallas News.

Han ringte umiddelbart firmaet som solgte den i Beverly Hills og fortalte at skiltene på bilen var de samme som på bilen som ble stjålet utenfor hjemmet hans i Philadelphia i 1970.

Hadde originalnøkkelen Russell hadde den originale nøkkelen, men ingen kopi av anmeldelsen fra da den ble stjålet.

Han kontaktet derfor politiet i Philadelphia, men det viste seg at bilnummeret ikke var registrert riktig.

Til slutt ble anmeldelsen likevel funnet og Russell kunne sammen med kona kjøre til Los Angeles for å hente den beslaglagte bilen.

Steget i pris Den gamle sportsbilen har en helt spesiell verdi for Russell fordi den ble stjålet dagen etter at han hadde vært på det andre stevnemøtet med sin nåværende kone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer