Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Robinson-Emil: - Jeg er bifil

Da homoryktene gikk blant «Robinson»-konkurrentene, slapp Karl-Erik «Emil» Salmila (25) bomben: - Jeg er bifil!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av deltakerne i «Robinsonekspedisjonen» visste om Karl Erik «Emil» Salmilas hemmelighet. Etter to uker på «Robinson»-øya slapp han bomben:

- Jeg er bifil, sier han åpent i søndagens episode.

- Jeg fortalte det rundt leirbålet en kveld. Det ble positivt mottatt hos de andre, og jeg merket ikke noen dårlig stemning etterpå, sier Salmila til Dagbladet.

- TV3 visste om det. Jeg så på serien som min sjanse til å oppleve 15 minutters berømmelse. Derfor skrev jeg om min legning i søknaden, ler Salmila.

- Noen få betrodde venner visste det. Mora mi fikk vite det to dager før jeg dro til Malaysia. Ellers kommer nok dette som en stor overraskelse på mange, innrømmer Karl Erik Salmila, opprinnelig fra Lakselv.

- Bifilitet er omgitt av mange myter, blant annet at det dreier seg om utroskap. Slik er det selvsagt ikke. For meg er trofasthet og ærlighet avgjørende.

- Kommer du til å ende opp med mann eller kone?

- Aner ikke. For meg er det ikke kjønn som avgjør, men hvilken person det er.

- I neste episode av «Robinsonekspedisjonen» får en av deltakerne et alvorlig psykisk sammenbrudd. Er konkurransen blitt for tøff?

- Den er i alle fall på grensen, og bør etter min mening ikke bli tøffere. Oppholdet på Stillehavsøya lærte meg mye, blant annet hvor irrasjonelle voksne kan bli i en trengt situasjon. Det er sjokkerende, forteller «Emil», som innrømmer at han er ekstra spent foran helgas tv-episode.

UT AV SKAPET: Konkurrentene trodde han var homofil - men, neida, Karl-Erik «Emil» Salmila er bifil...