Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rock og massasje på Quarten

Les Quart-dagboka til Tone (18).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Tone Marie Jørgensen er 18 år og kommer fra Kristiansand. Denne uka er gleder hun seg til alt som skjer på Quarten. Dagboka hennes får du her på Dagbladet.no.

Dag 1:

Sammen med 45.000 andre festivalgjester ankom jeg igår Quart-landet Odderøya.

Jeg var tidlig ute og fikk løst inn billetten min mot festivalpasset, så når konsertene startet sto jeg ikke lenger i kø.

Vi sørlendinger er ikke bortskjemte når det kommer til konserter og store artister, men denne ene uken i juli får vi leke rockeby. Det liker vi!

For å skaffe meg oversikt over festivalens områder tok jeg en tur opp til festivalcampen som stadig fylles opp. Dagbladets sandfotballturnering blir av mange brukt som oppkjøring til kveldens serverdigheter, mens andre velger å ta vorspielet i skyggen med en kald øl.

Med ett av de beste musikkprogrammene hittil synes jeg festivalen åpnet på en god note.

Ikke bare stemmer musikken overens med publikums ønsker, men det tilbys også meget behagelig pleie for Quart-deltakerne. Jeg skaffet meg raskt gratis time hos massørene i Gravane, og hadde jeg kunnet delt ut pris for heltedåd så hadde jeg gitt det til nettopp dem som masserer og pleier slitne festivaldeltakere dagen lang.

NEW YORK-ROCK: We Are Scientists var ett av bandene Tone Marie så i går. Fin åpning, er dommen. FOTO: TONE MARIE JØRGENSEN
NEW YORK-ROCK: We Are Scientists var ett av bandene Tone Marie så i går. Fin åpning, er dommen. FOTO: TONE MARIE JØRGENSEN Vis mer

Hvor mange steder i dette landet kan man nyte behagelig massasje og samtidig høre elegant rock i bakgrunnen? I de dyrebare minuttene finnes det ikke noe bedre sted på jord.

Toffen virker selvsikker som vanlig, og godter seg der han myser utover publikum under en av konsertene vi begge overvar.

Det virker som han har god kontroll på festivalen så langt, men det får vi da se på om fortsatt stemmer om et par dager.

Dagens opptur: Arctic Monkeys konserten i glitrende solskinn

Dagens nedtur: Etter å ha lett hardt etter en, så må jeg konkludere med et det var ingen merkbar nedtur den første dagen.

Skal se i løpet av uka: Arctic Monkeys, We Are Scientists, Tool, Kanye West, Clap Your Hands Say Yeah!, The Raconteurs, Damian Marley, Depeche Mode, Satyricon, Mira Craig, Pharrell, Bonk, Marte Wulf, Muse, Clutch, pluss flere Film Quart-visninger.

I MASSASJEKØ: Tilbudet om massasje er populært.