Rocke-manager grepet for svensk trippeldrap

Tidlig i dag morges ble en 23 år gammel mann pågrepet, mistenkt for trippeldrapet utenfor Klippan i Sverige. Mannen er tidligere mistenkt for mordet på turnélederen Lelle Hildebrand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hildebrandmordet

  •  Den 25. januar i år forsvant turnéleder Lelle Hildebrand under en konsert i Sölvesborg med hardrock-bandet Hammerfall.
  •  Rocke-manageren som nå er mistenkt for trippeldrapet i Klippan, skyldte Lelle Hildebrand penger. Disse skulle betales tilbake i forbindelse med konserten.
  •  Rundt klokka 21 begynte Hammerfall å spille ved havna i Sölvesborg. Rocke-manageren og Hildebrand forsvant sammen i en bil.
  •  Lelle Hildebrand kom aldri tilbake. Rocke-manageren hevder å ha sluppet Hildebrand av ved konsertlokalet. Politiet har ingen vitner som kan bekrefte hans forklaring
  •  Siden da har politiet lett forgjeves etter Hildebrands legeme.

Klokka 04.45 i dag morges ble en 23 år gammel rocke-manager pågrepet, mistenkt for trippeldrapet i Sverige. Pågripelsen var udramatisk, sier etterforsker Roger Nyman til Aftonbladet.

De tre døde var en 65 år gammel mann, hans 32 år gamle sønn og en tredje mann i 60-års alderen. Mennene ble funnet skutt ved Klippan, tre mil utenfor Helsingborg i Sverige i går.

Den mistenkte 23-åringen har vært aktiv i musikkbransjen som konsertarrangør og rockemanager i Skåne. Han har også gitt ut egne plater.

Dette er ikke første gang mistenkte er i politiets søkelys. Han har tidligere sittet i varetekt for mordet på turnélederen Lelle Hildebrand, som forsvant etter en rockekonsert i Söløvesborg i slutten av januar i år. 23-åringen er fortsatt mistenkt for Hildebrand-mordet.

I løpet av dagen skal den drapsmistenkte svensken gjennomgå flere tester, blant annet for narkotika.

Blodprøver fra mannen skal også sammenlignes med spor på funnplassen, skriver Aftonbladet.

Motivet er foreløpig uklart, men det kan muligens dreie seg om en bilhandel som har gått galt og utartet seg i et ran, skriver Aftonbladet.