Giske og Støre på Ap-møte i Trondheim:

«Røde-Rita» om toppverv for Giske: - Tiden vil vise

Trondheim-ordfører Rita Ottervik sier Trond Giske vil spille en viktig rolle i partiet framover, selv om han ikke er aktuell for toppverv nå.

TILBAKE: Avgått Ap-nestleder Trond Giske og ordfører Rita Ottervik hilser på Ap-leder Jonas Gahr Støre som fredag kveld skal tale under årsmøtet i Trondheim Ap. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TILBAKE: Avgått Ap-nestleder Trond Giske og ordfører Rita Ottervik hilser på Ap-leder Jonas Gahr Støre som fredag kveld skal tale under årsmøtet i Trondheim Ap. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Den avgåtte Ap-nestlederen sitter på første rad under årsmøtet til Trondheim Ap fredag kveld. Noen få plasser bortenfor sitter partileder Jonas Gahr Støre, som i går sa endelig nei til å gjenåpne og revurdere varslersakene mot ham.

- Jeg mener fortsatt at de burde tatt sakene opp til ny behandling. Men jeg ser jo at det kunne hatt negative sider for partiet. Det viktigste for meg er at partiet slår fast at sakene mot meg ikke har vært vurdert opp mot seksuell trakassering. Det er et juridisk begrep og et alvorlig lovbrudd, sa Giske selv til Dagbladet i går.

- Ønskes velkommen

Til stede under møtet er selvsagt også Trondheims mangeårige Ap-ordfører Rita Ottervik. Hun mener det nå er på tide at partiet legger de betente varslersakene fra i fjor vinter bak seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer