- Rødgrønn politikk virker ikke

Slik vil Erna Solberg redde landet. La fram nytt partiprogram i dag.

NY POLITIKK: Høyre-leder Erna Solberg tar til orde for regjeringsskifte og en ny politikk som kan snu pessimisme til ny optimisme. Foto: Scanpix
NY POLITIKK: Høyre-leder Erna Solberg tar til orde for regjeringsskifte og en ny politikk som kan snu pessimisme til ny optimisme. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Erna Solberg gikk hardt ut mot regjeringen da hun i dag la fram sitt partiprogram for neste fireårsperiode. Hun mener Stoltenbergs rødgrønne regjering har skapt krise i helsevesenet, krise i barnevernet, krise i politiet og krise i NAV.-  Rødgrønn politikk virker ikke. De har ikke nådd egne mål, poengterte Solberg og ramset opp på hvilke områder hun mener det er krise.

- Vårt programforslag er svaret på hvordan krisene kan løses. Vi får ingen helsereform eller orden på NAV uten større kommuner. Arbeiderpartiet er kidnappet av Senterpartiet, sier Erna Solberg.

Er tallet 167?På spørsmål om hvor mange kommuner Høyre ideelt sett kan tenke seg, svarte Solberg at hun ikke ønsket en stalinistisk tilnærming.

Hun minnet om at Høyre ønsker å legge ned fylkeskommunene, og hintet med et smil om at Statistisk sentralbyrå opererer med 167 arbeidsmarkedsregioner.

I forhold til mulig tvangssammenslåing av dagens kommuner var Høyre-lederen klinkende klar:

- Vi kan ikke ha det slik at noen få kommuner stopper en slik reform.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer