Rødt: Har innledet sonderingssamtaler med Arbeiderpartiet i Oslo

- Det foregår mange samtaler nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rødt-leder Bjørnar Moxnes bekrefter at de har innledet sonderingssamtaler med Arbeiderpartiet i Oslo,  i forkant av mer formelle forhandlinger.

- Det har foreløpig ikke vært noen formelle møter eller samtaler, men vi har begynt å snakke sammen, sier Moxnes, som også er partiets førstekandidat på Oslo-lista.

Etter det Dagbladet forstår, er også SVs førstekandidat i Oslo, Marianne Borgen, i samtaler med Arbeiderpartiets byrådslederkandidat Raymond Johansen i dag.

- Det kan tenkes, det foregår mange samtaler nå, så det kan jeg verken bekrefte eller avkrefte, sier fylkesleder Benjamin Larsen i Oslo SV til Dagbladet.

Møte i morgen Han sier det ennå ikke er avklart om SV ønsker å tal del i et eventuelt rødgrønt byråd eller om de heller vil ha en støttefunksjon i bystyret.

- Først må det gjennomføres politiske forhandlinger, og hva slags mandat vi får i disse forhandlingene, vil avgjøres i et møte i Oslo SVs representantskap i morgen, sier Larsen.

Etter det Dagbladet erfarer, vil sonderingssamtalene mellom Arbeiderpartiet og de andre opposisjonspartiene i hovedstaden pågå fram mot helga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer