Bjørnar Moxnes

Rødt latterliggjøres for Moxnes-bilde

Det falt ikke Rødt Bodø inn at budskapet kunne oppfattes «tvilsomt», bedyrer andrekandidat Astri Dankertsen.

INVITERTE TIL FOLKEMØTE: Slik inviterte Rødt Bodø til folkemøte med Bjørnar Moxnes. Det har vekket reaksjoner. Foto: Skjermdump / Facebook
INVITERTE TIL FOLKEMØTE: Slik inviterte Rødt Bodø til folkemøte med Bjørnar Moxnes. Det har vekket reaksjoner. Foto: Skjermdump / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Bjørnar kommer på Dama di på fredag, kommer du?»

Sammen med et bilde av Rødt-leder Bjørnar Moxnes skulle teksten ovenfor trekke bodøværinger til et folkemøte på utestedet Dama di førstkommende fredag.

Bildet, som opprinnelig ble publisert på Rødt Bodøs Facebook-sider, ble kjapt en snakkis i sosiale medier.

«Noen ganger driter også Rødt på draget på some … Flaut (men jeg lo litt)», skriver Rødt-politiker Kari Kristensen på Twitter. «Det er jo tross alt nordpå. Såpass må det være», kommenterer en annen.

Oppfattet ikke tvilsomt budskap

Astri Dankertsen, andrekandidat for Rødt Bodø, var blant de fem Rødt-medlemmene som utformet Facebook-posten. Hun forteller at det absolutt ikke var deres intensjon at budskapet skulle ha en dobbeltbetydning.

- Vi hadde rett og slett ingen annen intensjon enn å be folk om å komme på arrangementet vårt. Det falt oss ikke inn at det var noe som helst tvilsomt på noen måte, sier Dankertsen til Dagbladet.

- Når man bor i Bodø er Dama di en etablert uteplass. Alle vitser av tvilsom karakter sluttet man å fortelle for åtte år siden, sier politikeren lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer