Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Røe Isaksen trekker seg

Ferdig som Unge Høyre-leder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Torbjørn Røe Isaksen gir seg som leder i Unge Høyre etter fire år.

- Jeg synes det er på tide å slippe yngre krefter til, er det ikke det man sier? Jeg har sittet fire år som leder og syns det er på tide at andre tar over. Det er også viktig å ikke bli for gammel, dette er jo tross alt en ungdomsorganisasjon, sier 29-åringen til Dagbladet.no.

Unge Høyre-lederen er nevnt som en av de heteste kandidatene til å ta over som nestleder i Høyre, når Per-Kristian Foss gir seg på landsmøtet siste helga i april. Men Røe Isaksen vil ikke si om han har vært i kontakt med valgkomitéen.

- Det har jeg ingen kommentar til. Jeg skal ikke slutte med politikk, men har ikke plan om noen tunge verv umiddelbart, sier han.

Røe Isaksen har vært leder av Unge Høyre siden 2004 og var nestleder i organisasjonen før det. Han sitter som leder fram til landsmøtet i juni og stiller der ikke til gjenvalg.

- Det er mange flinke folk i organisasjonen vår så jeg er ikke bekymret for hvem som blir min etterfølger. Men noen navn vil jeg ikke komme med.

IKKE LENGER UNG: Torbjørn Røe Isaksen stiller ikke til gjenvalg som leder i Unge Høyre. Etter fire år vil han slippe nye folk til. Foto: Scanpix
IKKE LENGER UNG: Torbjørn Røe Isaksen stiller ikke til gjenvalg som leder i Unge Høyre. Etter fire år vil han slippe nye folk til. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media