Røed berget ett poeng for Odd

11 minutter før slutt skled Thomas Røed inn målet som berget ett poeng og den fine hjemmestatistikken for Odd Grenland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter 1-0 over Rosenborg på Lerkendal i serieåpningen, holdt Odd på å rote det skikkelig til mot Molde hjemme i Skien. Det endte 1-1, og det var alle godt fornøyde med. Odd tapte bare to hjemmekamper i fjor, og viste at laget også i år kommer til å bli vanskelig å slå på Odd stadion.

- Vi hadde mer enn nok sjanser, og vi hadde mye av banespillet, sa Odd-trener Arne Sandstø.

- Vi burde satt inn et mål eller to til, og jeg var egentlig overrasket over at vi skapte så mye som vi gjorde mot Molde. Vi vet de er godt organiserte defensivt, la han til.

Rettferdig med 1-1

Trond Strande sendte Molde i ledelsen etter 39 minutter da han viderebefordret et innlegg fra venstre i mål med hodet og ryggen. Ballen gikk i bue over Erik Holtan, som til ingen nytte ropte på hands.

Odd lå under helt til Alexander Aas tok saken i egne hender, da han avanserte helt fra egen banehalvdel og fikk slått inn foran mål. Der ventet Thomas Røed, og Odd berget 1-1.

Også Molde-trener Gunder Bengtsson var godt fornøyd med å få med seg ett poeng hjem.

- 1-1 var et rettferdig resultat, og dette var godkjent av oss. Vi ble presset litt tilbake på defensiven i 2. omgang. Det var ikke helt meningen, men Odd kjørte mange lange baller og hadde banespillet. Jeg synes det er ganske greit med uavgjort, sa Bengtsson.

Hos Odd var Edwin van Ankeren og Alexander Aas de som bidro med mest positivt, mens Molde hadde sine beste i forsvarerne Tobias Carlsson og David Ljung. Også Knut Anders Fostervold sto for mye pent fra sin kantposisjon.

(NTB)