Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rogaland Ap ber landsstyret vurdere cannabis-salg

- Vi vil ha fakta på bordet. 

VIL HA UTREDNING: Ap-politiker Kristoffer Joner vil ha en utredning av muligheten for statlig salg av cannabis. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
VIL HA UTREDNING: Ap-politiker Kristoffer Joner vil ha en utredning av muligheten for statlig salg av cannabis. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rogaland Ap foreslo under fylkesårsmøtet i helgen at landsstyret skal utrede muligheten for statlig salg av cannabis.

- I første omgang vil vi ha fakta på bordet, så får vi vurdere om det er snakk om å legalisere til medisinsk bruk eller å gå for Amsterdam-modellen, sa Kristoffer Joner til Stavanger Aftenblad, da han deltok på fylkesårsmøtet i Haugesund i helgen.

Forslaget om å be landsstyret utrede muligheten for lovlig salg av cannabis, kom opp under den politiske debatten lørdag.

- Årsmøtet har ikke tatt stilling til forslaget. Det er sendt over til landsstyret for å bli sett på i en helhetlig ruspolitisk sammenheng, sier stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal fra Rogalands-benken i Arbeiderpartiet til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media